GPS-tallennus ei toimi

HeiaHeian mobiilisovelluksien ominaisuuksiin kuuluu GPS-tallennus, jolla voi mitata kulkemaansa matkaa. GPS-tallennus vaatii toimiakseen luvan puhelimen sijaintipalveluun sekä toimivan internet-yhteyden. Asetuksien tulisi olla automaattisesti oikein, mutta joskus päivitykset muuttavat asetuksia.

Yleisimmät syyt miksi GPS-tallennus ei toimi:

• HeiaHeia-sovelluksella ei ole lupaa käyttää GPS-yhteyttä
  • Virransäästöasetukset puhelimessa estävät jatkuvan GPS-mittauksen

Seuraavat ohjeet auttavat ratkaisemaan suurimman osan GPS-tallennuksen ongelmista:

Android:

• Salli sijainnin käyttö (sovellusvalikoissa voi olla mallikohtaisia eroja) : Asetukset > Sovellukset > HeiaHeia  > Käyttöluvat > Salli Sijainnin käyttö
  • Pidä käynnissä näytönsäästötilassa (sovellusvalikoissa voi olla mallikohtaisia eroja) : Asetukset > Sovellukset > HeiaHeia > Akku > "Pidä käynnissä näytönsäästötilassa"
  • Jos tästä huolimatta GPS-yhteys ei palaudu, lähetä Android-sovelluksen kautta virhe-ilmoitus, niin tutkimme lisää. Teet sen näin: HeiaHeia-sovellus > Asetukset > Raportoi ongelma (kuvaa tarkemmin millä tavalla ongelma esiintyy).

iOS:

• Salli Sijainnin käyttö: Asetukset > HeiaHeia > Sijainti (valitse Aina)