Haluan poistaa HeiaHeia-tilini

Voit halutessasi poistaa HeiaHeia-tilisi kokonaan. Ota kuitenkin huomioon, että poistaminen on peruuttamaton toimenpide. Jos olet poistamassa esimerkiksi vahingossa luotua ylimääräistä tiliä oikean tilin rinnalta, tarkista huolellisesti ennen poistamista, ettet tuhoa väärää tiliä.

Poistaaksesi tilin tietokoneella:

1.) Klikkaa oikeassa yläreunassa profiilikuvaasi tai sen vieressä olevaa nuolta. Valitse alasvetovalikosta "Asetukset".

2.) Mene aivan sivun alareunaan ja klikkaa kohtaa "Poista HeiaHeia-tilini".

Poistaaksesi tilin mobiililaitteella (Android tai iOS):

• Avaa Tili > valitse alalaidasta Poista käyttäjätilini.