Haluan poistaa HeiaHeia-tilini

Voit halutessasi poistaa HeiaHeia-tilisi kokonaan. Ota kuitenkin huomioon, että poistaminen on peruuttamaton toimenpide. Jos olet poistamassa esimerkiksi vahingossa luotua ylimääräistä tiliä oikean tilin rinnalta, tarkista huolellisesti ennen poistamista, ettet tuhoa väärää tiliä.

Poistaaksesi tilin tietokoneella:

1.) Klikkaa oikeassa yläreunassa "Käyttäjätili" ja sen jälkeen "Asetukset".

2.) Mene aivan sivun alareunaan ja klikkaa kohtaa"Poista HeiaHeia-tilini".

3.) Selain kysyy vielä varmistuksen toimenpiteelle. Tässä vaiheessa voit vielä' peruuttaa poistamisen, mutta kun klikkaat "OK", tilisi poistetaan pysyvästi.

Poistaaksesi tilin mobiililaitteella (Android tai iOS):

• Avaa Tili > valitse alalaidasta Poista käyttäjätilini