Admin-työkalu: viestien lähettäminen koko yhteisölle

Olennainen osa HeiaHeia-yhteisön hallintaa on viestien lähettäminen yhteisölle. Viestit voivat pitää sisällään tietoa kampanjasta, kannustuksia osanottajille tai muuta tärkeää tietoa. Yhteisön admin voi lähettää viestejä yhteisön perusnäkymästä. Yläpaneelissa oikealla on megafonin kuva. Klikkaamalla sitä voit kirjoittaa viestin ja lähettää sen koko yhteisölle.

Viesti näkyy seuraavanlaisena yhteisön etusivulla:

Tekstisisällön lisäksi viesteissä voi olla www-linkkejä, linkkejä Youtube- ja Vimeo-palveluihin (jolloin viestiin tulee videoikoni) ja liitettyjä kuvatiedostoja.

Riippuen yksittäisen käyttäjän asetuksista, viesti saattaa tulla myös jäsenten sähköpostiin.