Admin-työkalu: uusien jäsenten kutsuminen yhteisöön

Tämä artikkeli neuvoo, kuinka kutsua jäseniä yhteisöön. Kutsuaksesi ihmisiä kirjaudu admin-sivulle näiden ohjeiden avulla.

Ihmisten kutsumiseen on kaksi eri tapaa: Sähköpostitse tai jakamalla yhteisön linkki.

Kutsu sähköpostitse

Klikkaa vasemmanpuoleisessa valikossa "Käyttäjien hallinta" ja sen jälkeen "Kutsu käyttäjiä".

Tärkeää: Kysy ennen kutsujen lähettämistä kutsuttavilta, onko heillä jo HeiaHeia-tiliä. Jos on, lähetä kutsu jo olemassa olevaan tiliin liitettyyn sähköpostiosoitteeseen.

Seuraa näitä askeleita lähettääksesi kutsut:

1.) Muokkaa kutsutekstiä

Klikkaa "Muokkaa kutsutekstiä" avataksesi sivun, jossa voit muuttaa tekstiä, joka lähetetään kutsun yhteydessä. Tekstejä on kolme eri tyyppiä, riippuen kutsuttavan käyttäjän aiemmasta HeiaHeia-kokemuksesta. HeiaHeia havaitsee automaattisesti vastaanottajan tyypin, ja lähettää viestin sen mukaan. Joka kielelle ja tyypille on valmiina oletusteksti, jota voit halutessasi käyttää sellaisenaan. Sinun tarvitsee muokata vain haluamiasi kieliä, sillä voit itse päättää, minkä kieliset viestit kullekin kutsutulle lähetetään.

2.) Valitse, haluatko kutsua enintään 10 ihmistä kerralla vai lähettää massakutsun yli 10:lle ihmiselle kerralla.

a.) Kutsu enintään 10 henkeä kerralla

Jos päätät kutsua enintään 10 henkeä kerralla, klikkaa "Kutsu käyttäjiä". Täytä sen jälkeen jokaiseen kenttään pyydetyt tiedot henkilöistä, jotka haluat kutsua. Tässä voit valita jokaiselle erikseen, millä kielellä kutsu lähetetään. HeiaHeia havaitsee automaattisesti, onko kutsutulla henkilöllä jo HeiaHeia-tiliä ja valitsee lähetettävän viestin sen mukaan.

b.) Kutsu useita ihmisiä kerralla

Kutsuaksesi yli 10 henkeä kerralla klikkaa "Kutsu useita käyttäjiä". Sivulta löytyy askel askeleelta etenevä ohjeistus kutsulistan täyttämiseksi. Ladattava tiedosto aukeaa Excelillä tai muulla vastaavalla ohjelmalla. Vaadittavat tiedot ovat samat kuin kutsuttaessa enintään 10 henkeä.

3.) Klikkaa lopuksi "Lähetä kutsut" ja kutsut lähtevät eteenpäin.

Kutsuminen linkkiä jakamalla

Edellä mainittu tapa kutsua yhteisön jäseneksi ei aina ole käytännöllinen. Esimerkiksi jos kutsuttavien henkilöiden sähköpostiosoitteita ei pystytä järkevällä tavalla keräämään kutsua varten, voi olla järjevämpää jakaa yhteisön linkki. Kutsutut henkilöt saavat sen jälkeen rekisteröityä ja liittyä ryhmään itse.Mahdollistaaksesi liittymisen jaetun linkin kautta toimi seuraavalla tavalla:

1.) Klikkaa "Yrityksen profiili" admin sivun vasemmanpuoleisessa valikossa.

2.) Klikkaa "Muokkaa" oikeassa alakulmassa.

3.) Kohdassa "URL" löydät kaksi vaihtoehtoa, toinen mahdollistaa liittymisen suoraan yhteisön osoitteessa, toinen  taas liittymisen salasanan kanssa. Valitse haluamasi vaihtoehto ja klikkaa "Tallenna" oikeassa alakulmassa. Salasanalla vuojattu vaihtoehto on suositeltava tietoturvan vuoksi. Jos salasanaa ei aseteta, linkin eteenpäin jakamalla kuka tahansa voi liittyä yhteisöön.

4.) Jaa yhteisön linkki (muotoa www.heiaheia.com/YhteisösiNimi) ja mahdollinen salasana ihmisille, joiden haluat liittyvän yhteisöön. He voivat sitten liittyä yksinkertaisesti seuraamalla linkkiä.