Admin-työkalu: yhteisötilastot

Yhteisön hallinnoijana voit tarkastella tarkemmin yhteisön kokonaistilastoja ja aktiivisimpia jäseniä. Admin-sivulle pääset kirjautumaan näiden ohjeiden avulla.

Klikkaa "Dashboard" vasemmanpuoleisessa valikossa.

Yhteenveto

Yhteenveto-osio näyttää perustilastot koko yhteisöstä. Tässä osiossa näet yhteisön käyttäjämäärän, harjoitusmäärät ja keskimääräisen liikunta-aktiivisuuden. Kaikki informaatio on rajattavissa päivämäärän mukaan, joko valitsemalla ennalta asetetun aikarajauksen tai manuaalisesti kalenteripäivien mukaan.

Top 5 -paketti

Tämä osio näyttää yhteisön 5 parasta jäsentä eri kategorioissa, mm. eniten harjoitelleet ja eniten kannustuksia antaneet. Tämä info on hyödyllistä, jos halutaan esimerkiksi palkita aktiivisimpia henkilöitä. Aktiivisuustietoja annetaan vain viiden parhaan osalta, koska emme tietosuojan vuoksi näytä yksittäisten osallistujien liikuntatietoja yhteisöjä hallinnoiville. Tämän osion tiedot voidaan myös rajata päivämäärän mukaan.

Treeniloki

Viimeinen osio sisältää graafit yhteisön liikunta-aktiivisuudesta ja kirjattujen lajien ja annettujen kannustusten kokonaismäärästä. Tiedot kuvaavat koko yhteisöä valitun vuoden ajalta.