Admin-työkalu: yhteisön tavoitteen asettaminen

HeiaHeia-yhteisön adminina voit asettaa tavoitteita ja haasteita yhteisölle. Alla on kuvattu jokainen tavoite ja kuinka voit asettaa ne.

Tavoitteen asettaminen: Mene ensimmäiseksi yhteisön sivulle. Sinne pääset klikkaamalla yhteisön nimeä HeiaHeia-sivuston ylärivissä.

Voit muokata olemassa olevaa haastetta tai luoda uuden yhteisö- tai tiimihaasteen.

Campaign meter / Kampanjamittari

Klikkaamalla painiketta "Campaign meter" / Kampanjamittari voit luoda yhteisöllesi kertaluonteisen kampanjan, jolla on alkupäivämäärä ja yksi määritelty tavoite. Voit määrittää kampanjan mittarin teeman ennalta annetuista vaihtoehdoista. Tämän jälkeen pääset muokkaamaan kampanjan asetuksia. Voit valita mm. mitkä lajit lasketaan mukaan kohti tavoitetta, mikä on aktiivisuuden mittayksikkö ja aloituspäivämäärä.

Huomioitavaa:

- Jos valitset mittayksiköksi kilometrit, mailit tai askeleet, voit asettaa  asettaa muunnoskertoimen (esim 1 tunti (pilatesta) = 5 km kävelyä).

- Valitse mittayksikkö huolella sen perusteella, mitä kampanjalla halutaan saavuttaa. Esimerkiksi kokeiltujen lajien määrä mittayksikkönä toimii hyvin kannustimena kokeilemaan uusia lajeja.

- Kampanjan aloituspäivä voi olla ainoastaan maanantaisin. Jos valitset kampanjan aluksi päivämääärän, joka on jo ohitettu, kaikki tämän päivän jälkeen tehdyt kirjaukset lasketaan mukaan.

- Kampanja päättyy automaattisesti, kun tavoite on saavutettu.

Team Race /Tiimikisa

Valitsemalla "Team Race", voit luoda kilpailun yhteisön tiimien välille. Kampanjan teema ja asetukset valitaan samalla tavalla, kuin kampanjassa. Huomattava ero on, että tiimihaasteelle on asetettava päättymispäivä, jonka jälkeen joukkueiden suoritukset eivät enää kartu.

Voit luoda tiimit joko ennen tai jälkeen tiimikilpailun asettamisen tavoitteeksi. Tiimit voi luoda joko admin-sivulla (pääkäyttäjä) tai "TIIMIT"-välilehdellä yhteisösivun vasemmassa laidassa (käyttäjät). Tiimejä ei voi toistaiseksi luoda mobiilisovelluksessa, ainoastaan liittyä.

Huomioitavaa:

- Mieti haluatko pisteet/kilometrit/lajit laskettavan tiimien väillä kokonaismääränä (kaikkien yhteenlasketut pisteet/kilometrit vai per jäsen (pisteet /tiimin aktiivisten jäsenten määrä). Jos tiimit ovat kovin erikokoisia suosittelemme valitsemaan per jäsen

- Admin panelissa voit myös valita otetaanko kilpailussa mukaan kaikki tiimit vai ainoastaan viralliset tiimit (Yrityksen profiili -sivu)

Hyvinvointipisteet ovat suosittu elementti kilpailuissa. Lue lisää hyvinvointipisteistä täältä