Haluan vaihtaa HeiaHeiaan liitetyn sähköpostiosoitteen

HeiaHeiaan liitetyn sähköpostiosoitteen vaihtaminen käy helposti asetussivujen kautta. Kun olet kirjautuneena HeiaHeiaan, klikkaa oikeasta yläkulmasta Käyttäjätili ja Asetukset:

Asetuksista löytyy sähköpostiosoitteen vaihtamiseen erillinen kohta. HUOM! Sinun täytyy vahvistaa sähköpostiosoitteen muutos klikkaamalla vanhaan sähköpostiosoitteeseesi lähetettävää linkkiä, joten sinulla täytyy vielä olla pääsy vanhaan sähköpostilaatikkoosi.

En pääse enää vanhaan sähköpostilaatikkooni

Jos et enää pääse lukemaan vanhaan osoitteeseesi tulevia sähköposteja, HeiaHeiaan liitetyn osoitteen vaihtaminen käy helpoimmin avaamalla tukitiketti tämän sivun yläreunasta - autamme sinua mielellämme.