Harjoituksen kirjaaminen HeiaHeiaan

Harjoitusmerkintöjen tekeminen on helppoa ja hauskaa.

Voit lisätä harjoitusmerkintöjä sekä verkkokäyttöliittymän että mobiililaitteen kautta ja voit muokata jo tehtyjä treenimerkintöjä jälkikäteen.

Tietokoneella:

1. Valitse "Uusi merkintä" ja valitse laji. Paneelissa näkyvät lajit vaihtuvat tekemiesi kirjausten mukaan, joten HeiaHeian käyttö helpottuu ja nopeutuu, kun se oppii sinun suosikkilajisi. Jos et löydä haluamaasi lajia yläpaneelista, klikkaa "Näytä kaikki...", ja pääset hakemaan etsimäsi lajia. Jos etsimääsi lajia ei löydy lajien joukosta, voit esittää uuden lajitoiveen meille tukipyynnön kautta (oikea yläkulma) tai sähköpostilla: support@heiaheia.com.
  2. Elävöitä merkintääsi. Voit kirjata lisätietoa harjoituksestasi sekä lisätä valokuvan. Klikkaa "Tallenna", jolloin harjoitus on tallennettu.

Mobiilisovelluksella:

•  1. Klikkaa aloitusnäkymässä plussaa > 2. Valitse haluamasi merkintä > 3. Lisää haluamasi tiedot.

Vinkkejä:

• Jaa parhaat hetket. Lisää valokuvia treenistäsi kohdasta Lisää kuva.
  • Elävöitä merkintöjäsi. Käytä halutessasi valokuvia tai emoji-merkintöjä.
  • Hyödynnä muistiinpanokentän mahdollisuudet. Voit kirjoittaa pidemmänkin muistiinpanon, esimerkiksi kuvaillen tekemiäsi treenisarjoja salilla. HeiaHeia käyttää ensimmäistä lausetta otsikkona treenimerkinnällesi.
  • Jaa kavereillesi tekemäsi treenivideo. Voit jakaa muistiinpanokentässäsi myös videolinkin esim. Youtubeen.
  • Hyödynnä tagit ja tilastot. Voit luoda uusia tageja, joita voit käyttää seuratessasi tilastoja. Esimerkiksi voit luoda tagin eri kenkäparien kilometrien seurannalle ja seurata tagin tietoja tilastoista. Lue lisää.
  • Kaikkea ei tarvitse jakaa kavereille. Voit halutessasi muuttaa merkinnän yksityiseksi, jolloin HeiaHeia-ystäväsi eivät näe treenimerkintääsi.