Haluan vaihtaa salasanani tai olen unohtanut sen

Salasanan vaihtaminen

Voit vaihtaa HeiaHeia-tilisi salasanan seuraavalla tavalla:

1.) Kirjaudu HeiaHeia-tilillesi.

2.) Klikkaa oikeassa yläkulmassa "Käyttäjätili" ja sen jälkeen "Asetukset"

3.) Mene kohtaan "Salasana". Kirjoita vanha salasanasi sekä uusi salasana kahdesti omiin kenttiinsä.

4.) Klikkaa "Tallenna muutokset" ja salasana on vaihdettu.

Unohtuneen salasanan palautus

Jos olet unohtanut salasanasi, toimi seuraavasti:

1. Mene HeiaHeia.com etusivulle. Varmista, että olet kirjautunut ulos.

2. Klikkaa "Kirjaudu" oikeasta yläkulmasta, ja sen jälkeen "Salasana unohtunut?"

...

3. Kirjoita sen jälkeen HeiaHeia-tililläsi käyttämä sähköpostiosoite sille varattuun kenttään. Vastaanotat pian sähköpostiisi linkin, jota kautta pääset asettamaan salasanasi uudestaan.

Otathan huomioon seuraavat:

Jos käytät Facebook-kirjautumista, sinun täytyy vaihtaa salasanasi Facebook-tililläsi.

Jos haluat vaihtaa Facebook-kirjautumisen tavalliseen kirjautumiseen, et muista sähköpostiosoitettasi, olet luonut vahingossa useampia HeiaHeia-tilejä tai et pääse käsiksi sähköpostitiliisi, toimi täältä löytyvien ohjeiden mukaan.