Infoviestien lähettäminen

Tavoita yhteisösi jäsenet tehokkaasti infoviestien avulla. Katso tästä ohjeet viestien lähettämiseen HeiaHeia-sovelluksessa ja selainversiossa.

Suosittuja infoviestin hyödyntämistapoja:

• Tiedottaminen HeiaHeia-haasteisiin liittyvistä kohokohdista (esim. lajien määrät, yhteiset saavutukset jne.)
  • Motivointi ja inspiraatio: Tietoiskut ja linkit hyödyllisiin tietolähteisiin.
  • Onnistumisten ja tarinoiden jakaminen esim. kuvien ja videoiden avulla (infoviesti tukee linkkejä Vimeo- ja Youtube-palveluista).

Missä infoviestit näkyvät yhteisösi jäsenille?

• Yhteisösi jäsenet näkevät viestisi sovelluksen uutisvirrassa.
  • Lisäksi kaikki lähettämäsi viestit on kerätty ilmoitustaululle, joka löytyy sovelluksen "Yhteisöt ja kaverit" -välilehdeltä. Sieltä viestit löytyvät tarvittaessa myös jälkikäteen.
    Näyttökuva 2021-11-10 kello 9.24.32

• Käyttäjän asetuksista riippuen infoviestit tulevat perille yhteisön jäsenille myös sähköpostitse.

• Selainversiossa viestit näkyvät käyttäjän uutisvirrassa sekä lisäksi yhteisön omalla sivulla, joka löytyy kohdasta Oma tilini -> yrityksen / organisaation nimi.

Infoviestityökalun käyttö

Selainversiossa

Näyttökuva 2022-3-17 kello 9.15.53

Yhteisön pääkäyttäjä voi lähettää viestejä kaikille yhteisön jäsenille admin-työkaluista, kohdasta Viestit yhteisölle

Infoviestin alku näkyy viestin otsikkona (lihavoitu). Kun lisäät pisteen tai painat enteriä ja vaihdat riviä, muuttuu teksti normaaliksi leipätekstiksi.

Tekstisisällön lisäksi viesteissä voi olla:

- kuvia

- linkkejä,

- Youtube- ja Vimeo-videoita, jolloin viestiin tulee näkyviin videoikoni. Lisää linkki videoon muodossa esim. https://vimeo.com/videon numero.

Valitse yhteisö(t), johon viestin haluat lähettää: Joko valituille yhteisöille tai saman tien kaikille yhteisöillesi.

Lähetä viesti -> viestisi tulee näkyviin hetken kuluttua yhteisön kaikille jäsenille.

Julkaistuja viestejä voi muokata tai poistaa klikkaamalla infoviestin otsikkoa.

Näyttökuva 2022-3-17 kello 9.23.00