Pääsy Pääkäyttäjän Admin-työkaluihin

Lue miten pääset Admin-työkaluihin ja mistä voit saada pääkäyttäjän tunnukset HeiaHeiaan.

Yhteisö avataan HeiaHeian puolesta ja pääkäyttäjälle annetaan pääkäyttäjätunnukset. Pääkäyttäjällä on on pääsy HeiaHeian Admin-työkaluihin.

A. Miten pääsen Admin-työkaluihin?

1.  Kirjaudu omilla tunnuksillasi HeiaHeia web-versioon, osoitteessa app.heiaheia.com

2.  Klikkaa kohtaa Oma tilini ja sen jälkeen organisaation nimeä. Nimen vieressä näkyy Ylläpito sen organisaation kohdalla, jonka Pääkäyttäjä olet. Seuraavaksi sinulle avautuu Yritysnäkymä-sivu.

Kuva 1 Admin pääsy FI

3. Klikkaa Admin-työkalut -painiketta.

Näyttökuva 2024-1-24 kello 15.52.59

4. Admin-työkalut -sivulla voit  hallinnoida jäsentietoja ja tiimejä, luoda hyvinvointikampanjoita, lähettää infoviestejä yhteisölle, hakea raportteja, valita mikrotekoja ym.

Näyttökuva 2024-04-12 kello 8.37.49

B. Miten saat Pääkäyttäjän tunnukset HeiaHeiaan?

HeiaHeia antaa ensimmäiset pääkäyttäjätunnukset sovitulle henkilölle, mutta organisaatiossa voi olla useampia pääkäyttäjiä, joilla on pääsy admin-toimintoihin. Yhteisön pääkäyttäjä voi antaa lisää pääkäyttäjätunnuksia Admin-työkaluissa, kohdassa Hallinnoi yhteisöä -> Admin-käyttäjät -> Muokkaa.