1. Tukisivu
  2. Käyttäjille
  3. Yleisohjeita ja käytön aloitus

HeiaHeian käytön aloitus ja tilin asetukset (mobiili)

Miten aloitan sovelluksen käytön? Mistä säädän käyttäjätilini asetukset itselleni sopivaksi?

Onneksi olkoon - käyttäjätilisi on nyt avattu ja voit aloittaa käytön vaikka heti! Seuraavassa vinkkejä miten pääset alkuun sekä tietoa tilisi asetuksista.

Aloita tästä!

1. Yhdistä ensin haluamasi laitteet HeiaHeiaan (Apple Health, Google Fit tai puettavat älylaitteet). Näin aktiivisuusdatasi siirtyy automaattisesti HeiaHeiaan.

2. Etsi itsellesi kavereita HeiaHeiassa.

3. Aseta itsellesi mieleisesi tavoitteet. Ne auttavat sinua viikko viikolta pysymään oikealla polulla.

• Päivittäinen askeltavoite sekä unitavoite asetetaan käyttäjätilisi asetuksissa. Napauta profiilisymbolia oikeassa yläkulmassa -> Asetukset (ks. myös alla).
  • Hyvinvointitavoite sekä viikoittainen treenitavoite: Näitä muokataan Hyvinvointini-sivulla, jonne pääset sovelluksen alavalikosta, napauta oikeassa reunassa olevaa nuolisymbolia.

4. Tarkista haluamasi asetukset käyttäjätilillesi, ks alla: Napauta profiilisymbolia oikeassa yläkulmassa.

5. Sen jälkeen voit aloittaa suoritusten merkitsemisen HeiaHeiaan

Nämä toiminnallisuudet löydät profiilistasi ja asetuksistasi:

- Profiilikuva (julkinen)

- Älylaitteiden ja terveyssovellusten yhdistäminen

- Asetukset:

• Valitse minkä näkymän haluat etusivun kortiksi
  • Aseta päivittäinen askel- ja unitavoite
  • Yksityisyysasetukset: Voit valita kenen kanssa haluat jakaa merkintäsi ja kuka voi nähdä profiilisi, treenisi tai sijaintimerkintäsi. Lisätietoa yksityisyysasetuksista löydät täältä.
  • Mittayksiköt
  • Träkkäys: Käytä merkinnöissä joko liikkeelläoloaikaa tai kokonaisaikaa. Lue lisää.
  • Käyttöehdot, tietosuoja ja palkitsemisohjelmat (viimeisin vain Pro-versiossa). Voit valita, haluatko osallistua organisaatiosi mahdollisesti tarjoamiin aktiivisuushaasteisiin.
  • Hallitse sähköpostiasetuksiasi. Valitse, mistä tapahtumista haluat HeiaHeian lähettävän sinulle s-posti-ilmoituksia.
  • Valitse kellonaika, jolloin haluat HeiaHeian muistuttavan sinua suunnitelluista tehtävistä.

Käyttäjätuki:  Tukisivuiltamme löydät paljon tietoa HeiaHeiasta ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos haluat ottaa meihin yhteyttä, jätä meille tukipyyntö tukisivujemme kautta. Autamme mielellämme!

5. Blogi. Tutustu HeiaHeiaan ja lue kuulumisistamme!

Vinkkejä:

- Sovelluksen kieli määräytyy puhelimesi kielen mukaan. Vaihda kieli puhelimen yleisasetuksista.

- Selainversiossa voit muokata lisää tiettyjä asetuksiasi, joita ei sovelluksessa pysty tekemään. Esimerkiksi sähköpostiosoitteen muokkaaminen / vaihto