1. Tukisivu
  2. Käyttäjille
  3. Yleisohjeita ja käytön aloitus

Käyttäjätilin poistaminen

Miten voit poistaa HeiaHeia-tilisi ja kaikki siihen liitetyt tiedot.

Käyttäjätilin poistaminen poistaa tilin lisäksi kaikki tilillesi tallennetut tiedot. Toimenpidettä ei voi perua!

Ennen käyttäjätilisi poistamista voit halutessasi ladata itsellesi zip-tiedostona kopion kaikesta palveluumme tallentamastasi tiedosta. Tietojen lataaminen on mahdollista ainoastaan HeiaHeian selainversiossa.

Tilin poistaminen ja tietojen lataaminen selainversiossa

Näyttökuva 2022-7-4 kello 10.00.26

• Käytäthän tietokoneen selainta, ei puhelimen mobiiliselainta.

• Kirjaudu tilillesi osoitteessa https://app.heiaheia.com/account.
    • Jos et muista salasanaasi, voit nollata sen kirjautumissivun Forgot password -linkin kautta. Syötä sähköpostiosoite, jolla loit HeiaHeia-tilisi. Mikäli osoite ei ole enää käytössä, ota yhteys meihin.

• Avaa profiilisi (klikkaa nimeäsi oikeassa yläkulmassa)
  • Avaa Asetukset
  • Scrollaa sivun loppuun
  • Jos haluat, voit kohdasta Vie tiedot  ladata kaikki palveluun tallentamasi tiedot.
  • Tilisi voit poistaa kohdasta Poista HeiaHeia-tilini

Näyttökuva 2022-6-30 kello 12.37.55

Käyttäjätilin poistaminen sovelluksessa:

• Kirjaudu sisään sovellukseen ja avaa tilisi profiili (oikeasta yläkulmasta)
    • Jos et muista salasanaasi, voit nollata sen kirjautumissivun Salasana unohtunut -linkin kautta. Syötä sähköpostiosoite, jolla loit HeiaHeia-tilisi. Mikäli osoite ei ole enää käytössä, ota yhteys meihin.
  • Avaa asetukset
  • Scrollaa sivun loppuun ja napauta kohtaa Poista käyttäjätilini

IMG_5225         IMG_3B6E27FE2CBE-1

Mikäli et pääse enää lainkaan kirjautumaan käyttäjätilillesi:

Ota yhteys meihin jättämällä tukipyyntö tämän sivun oikeasta yläkulmasta.

Jotta voimme poistaa tilisi puolestasi, on meidän ensin tietoturvasyistä tunnistava sinut tilin omistajaksi. Tämä tapahtuu vastaamalla seuraaviin kysymyksiin koskien käyttäjätiliäsi:

• Kuinka monta kaveria sinulla on HeiaHeiassa? Voisitko nimetä muutaman?

• Oletko yhdistänyt älylaitteita HeiaHeiaan? Jos kyllä, mitä?

• Milloin olet avannut käyttäjätilisi (vuosi)?

• Kuulutko johonkin yhteisöön tai ryhmään? Mihin?

• Millä s-postiosoitteella tilisi on avattu?

Tunnistuksen jälkeen poistamme tilisi ja vahvistamme asian sinulle sähköpostitse.