Käyttäjätilin kielen vaihtaminen

Tästä artikkelista löydät ohjeet käyttäjätilisi kielen vaihtamiseen sovelluksessa ja selainversiossa.

Sovellus:

HeiaHeia-sovellus käyttää samaa kieltä kuin puhelimeesi valittu kieli. Jos siis haluat vaihtaa sovelluksen kieltä, tulee puhelimen kieli vaihtaa asetuksissa. Tarpeen vaatiessa kannattaa lisäksi kielen vaihdon jälkeen kirjautua ulos HeiaHeiasta ja sen jälkeen taas takaisin.

Selain:

Selainversiossa voit valita haluamasi kielen käyttäjätilisi asetuksissa.

Klikkaa käyttäjätilisymbolia oikeassa yläkulmassa ja valitse Asetukset. Selaa sivua alaspäin kohtaan Valitse kieli, valitse listalta haluamasi kieli ja tallenna muutokset.

Seuraavat kielet ovat valittavissa:

Näyttökuva 2021-9-13 kello 13.28.00