Kirjautuminen Facebook-tunnuksilla

Sovellukseen kirjautuminen Facebook-tunnuksilla on muuttunut. Kirjautuminen on mahdollista vain käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Mahdollisuus kirjautua sovellukseen Facebookin kautta on meistä riippumattomista syistä jouduttu valitettavasti poistamaan. Selainversiossa Facebook-tunnukset toimivat edelleen.

Vaihtamalla salasanasi pääset taas kirjautumaan sovellukseen puhelimellasi. Vaihda salasanasi seuraavasti:

1. Voit mennä suoraan sivulle   https://www.heiaheia.com/remind_password ja syöttää sinne käyttäjätunnuksesi, joka on sähköpostiosoitteesi -> vaihda salasana.

Sähköpostiosoitteesi tulee olla osoite, joka on ollut käytössä rekisteröitymisessä.

2. Saat linkin s-postiisi.

3. Avaa linkki sähköpostistasi ja anna uusi salasana.

Uudella salasanallasi pääset taas kirjautumaan sovellukseen.

Jos et enää käytä sähköpostia, jolla olet rekisteröitynyt, jätä meille tukipyyntö.