Kaverit HeiaHeiassa (selain)

Opi miten löydät HeiaHeiassa kavereita, kutsut uusia kavereita HeiaHeiaan, miten hallitset kaveripyyntöjä ja kannustat kavereitasi.

Sosiaalisuus ja kannustus ovat olennainen osa HeiaHeiaa!

Kaverit näkevät toistensa merkinnät uutisvirrassa ja voivat kannustaa toisiaan. Voit kutsua HeiaHeia-kaveriksi toisia HeiaHeian käyttäjiä, palvelun ulkopuolisia käyttäjiä sekä työkavereitasi.

Kaverit-sivulla hallinnoit kavereitasi. Pidä yhteyttä kavereihisi - se on hauskaa ja helppoa!

1. Etsi kavereita
Klikkaa Etsi kavereita.

- Jos kaverisi käyttää jo HeiaHeiaa, etsi hänet haulla ja lisää kaveriksi. Käytä koko etu- ja/tai sukunimeä.

- Jos taas kaverisi ei vielä ole HeiaHeian käyttäjä, voit kutsua hänet lähettämällä kutsun sähköpostitse kohdasta Kutsu sähköpostilla.

Kun kaverisi on hyväksynyt kutsun, hän näkyy kaverilistallasi. Voitte pitää yhteyttä ja kannustaa toisianne HeiaHeiassa.

- Selaa Mahdollisia tuttujasi -listaa löytääksesi tuttujasi.

Kaveriehdotuksia tulee seuraavin perustein:
  • Kollega (eli jäsenenä samassa yhteisössä)
  • Yhteinen tiimi
  • Yhteinen kaveri
  • Facebook kaveri (jos on kirjautunut Facebookilla)
  • Kaverin kaveri

2. Pyynnöt

Hallitse kaveripyyntöjäsi. Kavereidesi pyynnöt näkyvät täällä sekä käyttäjätilisi alla kohdassa Pyynnöt.  Hyväksyäksesi pyynnön, paina Vahvista tai jos et hyväksy -> Ohita.

3. Kaverini

Täältä löydät listan kaikista HeiaHeia-kavereistasi. Valitse kaveri listalta nähdäksesi hänen profiilinsa, treenilokinsa ja hyvinvointitavoitteensa (mikäli tiedot eivät ole yksityisiä).

Voit kirjoittaa kaverillesi viestejä, johon voit liittää kuvia  -> lähetä viesti. Postilaatikkosi löytyy tilisi alta.

4. Kavereiden kannustaminen

Näet kavereidesi aktiviteetit uutisvirrassasi. Klikkaa Kommentoi ja kirjoita kannustava viesti tai Kannustus ja valitse kannustussymboleista sopivin. Kannustaminen ja kommentointi käy kätevästi ja tsemppaa taatusti kavereitasi!