Käyttäjätilin luominen (mobiili)

Näin avaat HeiaHeia-käyttäjätilin, kirjaudut sisään ja aloitat sovelluksen käytön.

Käyttäjätilin luominen on helppoa ja ilmaista!
  1. Aloita lataamalla HeiaHeia-sovellus puhelimeesi joko iOS Apple Storesta (iPhone, iPad) tai Google Play Storesta (Android).
  2. Avaa sovellus ja valitse Luo tili.
  3. Valitse Minulla ei ole koodia. Ilmaisversioon et tarvitse koodia.
    Jos sinulla on koodi, syötä se tässä, jolloin liityt suoraan yrityksen tai organisaation yhteisöön Pro version käyttäjänä. Tämäkin on käyttäjille ilmaista.
  4. Syötä nimesi ja sähköpostisi.
  5. Saat HeiaHeialta vahvistussähköpostin. Mene sähköpostiisi ja vahvista s-postiosoitteesi.
  6. Luo salasana ja hyväksy palvelun käyttöehdot ja yksityisyysperiaatteet. Valitse sitten Luo tili.
  7. Seuraavaksi voit ladata tiliisi profiilikuvan. Tämän voit tehdä myös myöhemmin.
  8. Avaa sovellus uudelleen ja kirjaudu sisään s-postiosoitteellasi ja salasanallasi.
  9. Olet valmis aloittamaan palvelun käytön!

Sovellus kysyy haluatko HeiaHeian kirjaavan automaattisesti päivän askeliasi ja muuta aktiivisuusdataa. Jos vastaat Kyllä, HeiaHeia yhdistetään iPhone-puhelimesi terveyssovellukseen tai Google Fitiin Android-puhelimissa, ja se pyytää lupaa saada käyttää terveystietojasi sovelluksesta.  Jos et halua tehdä tätä nyt, valitse Ei. Voit yhdistää myöhemminkin (ks. erillinen ohje Apple Health App ja Google Fit).

Katso tästä ohjeet, miten hallitset asetuksiasi ja jatkat tästä eteenpäin!

Tervetuloa HeiaHeia-käyttäjäksi!