Käyttäjätilin luominen (selain)

Näin avaat HeiaHeia-käyttäjätilin, kirjaudut sisään ja aloitat palvelun käytön.

Käyttäjätilin avaaminen on helppoa ja ilmaista!

1. Avaa heia.heia.com ja klikkaa Luo tili.

2. Syötä nimesi ja sähköpostisi. Ilmaisversioon et tarvitse koodia.

(Jos sinulla on työnantajaltasi tai organisaatioltasi saatu koodi, syötä se tässä, jolloin liityt suoraan yrityksen tai organisaation yhteisöön Pro-version käyttäjänä.)

3. Klikkaa Luo tili.

4. Saat HeiaHeialta vahvistussähköpostin. Mene sähköpostiisi ja vahvista s-postiosoitteesi.

5. Luo salasana ja hyväksy palvelun käyttöehdot ja yksityisyysperiaatteet. Valitse sitten Luo tili.

6. Seuraavaksi voit ladata tiliisi profiilikuvan. Tämän voit tehdä myös myöhemmin.

7. Olet valmis aloittamaan palvelun käytön!

Aloita etsimällä itsellesi kavereita palvelussa ja asettamalla itsellesi treeni- uni, askel- ja hyvinvointitavoitteita. Käy vielä laittamassa tilisi muut asetukset mieleisiksesi. Lue täältä lisää ohjeita asetuksista.

Profiilisi sekä tilisi asetukset löydät klikkaamalla nimeäsi sivun oikeassa ylänurkassa.

Tervetuloa HeiaHeian käyttäjäksi!