Näin hallinnoit yhteisöäsi

Tässä artikkelissa esittelemme, miten voit hallinnoida yhteisösi profiilia, muokata näkyvillä olevia mikrotekoja sekä antaa tai poistaa Admin-oikeuksia yhteisösi jäseniltä.

Hallinnoi yhteisöä on jaettu kolmeen osaan. 1. Yhteisön profiiliin, jossa muokkaat muun muassa yhteisön nimeä ja logoa, 2. mikrotekoihin, jossa asetat mikrotekoja päälle/pois sekä 3. Admin-käyttäjiin, jossa muokkaat Admin-rooleja.

Näyttökuva 2022-10-20 kello 15.05.29

Yhteisön profiili

Yhteisön profiilissa voit muokata yhteisön nimeä sekä URL-osoitetta. Jos muokkaat URL-osoitetta sähköposteihin jo lähetetyt liittymiskutsut eivät enää toimi. Lähetä siis uudet.

Viikoittaisten kampanjapäivitysten kieli määrittää jokaviikkoisen kampanjakoonnin kielen. Kampanjan etenemistä kuvaava yhteenveto julkaistaan aina maanantaisin yhteisön jäsenten etusivulle. Viikoittaisten kampanjapäivitysten kieli määrittää myös liittymiskutsun oletuskielen. Kutsun kieltä voi muokata kutsukohtaisesti myös kutsua lähettäessä.

Jäsenille näytettävä yhteisö-info -kohdassa voit muokata käyttöönoton yhteydessä jäsenille näytettävää infotekstiä.

Näyttökuva 2022-10-20 kello 15.09.40

Tältä yhteisön infoteksti näyttää HeiaHeia-sovellusta käyttöönotettaessa.

Logolla luot sovelluksesta personoidumman. Logo on esillä käyttöönoton yhteydessä yhteisön infotekstin päällä sekä mini-kampanjamittarissa HeiaHeia-sovelluksen etusivulla, kun kampanja on käynnissä. Suositellut kuvan yksityiskohdat: Logo neliön muotoinen, kuvamuoto PNG, koko 512x512.

Kun olet tehnyt haluamasi muutokset yhteisön profiiliin, paina tallenna sivun alalaidasta.

Mikroteot

Voit säätää yhteisösi jäsenille näkyviä mikrotekoja asettamalla niitä päälle/pois päältä. Ainoastaan päällä olevat mikroteot ovat kirjattavissa yhteisön jäsenille.

Mikroteot

Admin-käyttäjät

Yhteisösi Admin-käyttäjänä sinulla voi olla mahdollisuus antaa muille yhteisösi jäsenille Admin-oikeuksia. Valitse Admin-käyttäjät  -> muokkaa. Käytä hakua etsiäksesi oikea henkilö ja klikkaa tämän jälkeen nimen perässä näkyvän sinisen nuolen päältä. Anna henkilölle haluamasi Admin-oikeudet.

Community owner:  Voi antaa muille käyttäjille Admin-oikeuksia ja hyväksyä sopimuksia kuten DPA. Tämä oikeus ei mahdollista muiden Admin-työkalujen käyttöä. Tämän roolin voi myöntää vain HeiaHeian yhteyshenkilösi
Community admin:  Pääsy kaikkiin Admin-työkaluihin sekä organisaatiotason raportointiin.
Rewarding admin: Pääsy yksilötason raportointiin.
Content admin: Pääsy sisältötyökaluihin vanhassa Admin näkymässä.

Lue lisää admin oikeuksista: https://support.heiaheia.com/fi/pääkäyttäjä

Näyttökuva 2022-10-20 kello 15.17.08