HeiaHeian yhdistäminen Google Fit -sovellukseen

Tästä artikkelista löydät ohjeet Google Fit -sovelluksen yhdistämiseen HeiaHeiaan Android-puhelimissa.

Kun yhdistät Google Fit -sovelluksen HeiaHeian kanssa, siirtyvät aktiviteettitietosi kätevästi automaattisesti HeiaHeia-palveluun.

1. Avaa tilisi  (oikeassa yläkulmassa)  => Älylaitteet & Google Fit => Google Fit.
 2. Liitä Google Fit -palveluun.

HeiaHeia kysyy lupaa käyttää Google Fit -sovelluksen tietoja. Kun sallit, HeiaHeia näkyy Google Fit -sovelluksessa kohdassa Yhdistetyt sovellukset.

Screenshot_20210125_210220_com.heiaheia  Screenshot_20210125_210225_com.heiaheia  Screenshot_20210125_210228_com.heiaheia

Seuraava data voidaan tuoda HeiaHeiaan:

- Fitness Body data, fitness activity data, fitness location data, fitness sleep data.

Osaan näistä tiedoista tarvitaan lisäksi kolmannen osapuolen laite tai sovellus.

3.  Kytke Treenimerkintöjen tuominen päälle, jolloin Google Fitiin tallennetut treenimerkinnät synkronoidaan HeiaHeiaan. Näin voit tuoda HeiaHeiaan myös kolmannen osapuolen laitteiden tai sovellusten aktiivisuusmerkintöjä.

Hallinnoi Google Fitin asetuksissa siihen yhdistettyjä sovelluksia.

1.  Avaa Google fit.
  2.  Valitse profiili -> avaa asetukset ratassymbolista (oikeasta yläkulmasta).
  3.  Näpäytä kohtaa Hallinnoi yhdistettyjä sovelluksia. Näet kaikki Google fit -palveluun yhdistetyt laitteet.
  4.   Valitse HeiaHeia nähdäksesi siirtyvät tiedot tai katkaistaksesi yhteyden.

Huom! Tuplamerkintöjen välttämiseksi emme suosittele yhdistämään sekä puettavaa älylaitetta että Google fitiä HeiaHeiaan.