HeiaHeian yhdistäminen Apple Health -terveyssovellukseen

Opi, miten yhdistät HeiaHeian Apple Health -terveyssovellukseen. Haluamasi tiedot siirtyvät iPhone-puhelimestasi automaattisesti HeiaHeiaan.

Anna HeiaHeialle lupa tuoda haluamasi terveys- ja aktiivisuustiedot Apple Health -sovelluksesta kätevästi palveluumme. Yhdistä HeiaHeia ja Terveys-sovellus seuraavasti:

1.    Avaa HeiaHeia-sovelluksessa tilisi oikeasta yläkulmasta ja valitse Älylaitteet ja Terveys-sovellus -> Terveys-sovellus

2.    Napauta Tuo hyvinvointi-data -kytkin päälle.

Pääset suoraan terveyssovelluksen asetuksiin valitsemaan tiedot, joihin HeiaHeia saa pääsyn -> valitse tiedot ja napauta Salli. Tämä antaa HeiaHeialle pääsyn Terveys-sovelluksen tietoihin.

Kun HeiaHeialle on annettu lupa päästä Terveys-sovelluksen tietoihin, näkyy HeiaHeia Terveys-sovelluksen Lähteissä. Täällä voit myöhemmin säätää Terveys-sovelluksen HeiaHeialle tuotavia tietoja (ks. alla).

3.   Kytke päälle halutessasi myös Tuo treenit, jos käytössäsi on jokin kolmannen osapuolen laite tai sovellus, jonka puolestaan voi yhdistää Terveys-sovellukseen. Näin saat ko. laitteesta tai sovelluksesta tuotua tiedot Terveys-sovelluksen kautta HeiaHeiaan.

1. IMG_6719   2.  IMG_6720-1  3.  IMG_789AB5C886CD-1

Seuraavat tiedot on mahdollista tuoda HeiaHeiaan:

- askeleet, matka, noustut kerrokset, syke, treenit ja uni.

Osa tiedoista vaatii älylaitteen tms. jonka voi yhdistää Terveys-sovellukseen.

Terveys-sovelluksen tietojen hallinta

Terveys-sovelluksen tietoja, joihin haluat antaa HeiaHeialle pääsyn, voit hallita seuraavasti:

- Avaa puhelimesi Asetukset (ratassymboli)

-  Scrollaa alas ja avaa Terveys-sovellus (sydän-symboli)

- Napauta Tietojen käyttö ja laitteet. Täältä löydät eri lähteet. Valitse HeiaHeia.

- Valitse listalta, mitä tietoja HeiaHeia saa lukea ja kytke haluamasi tiedot päälle napauttamalla.

1. IMG_27A60D72A433-1  2. IMG_98C13C465417-1  3. IMG_524C4648EA8A-1

Huom! Tuplamerkintöjen välttämiseksi emme suosittele yhdistämään sekä älylaitetta että terveyssovellusta HeiaHeiaan. Jos suoraan älylaitteestasi tulee jo esimerkiksi askeltieto HeiaHeiaan, kannattaa estää saman tiedon tuleminen terveyssovelluksesta HeiaHeiaan.