HeiaHeia Pro -version käyttöönotto ja yhteisöön liittyminen (selain)

Lue tästä, miten liityt yhteisöön ja saat käyttöösi HeiaHeia Pro -version tai miten siirryt ilmaisversion käyttäjästä Pro-version käyttäjäksi.

Työpaikallasi tai organisaatiossasi on otettu käyttöön HeiaHeian hyvinvointipalvelu ja sinut on kutsuttu mukaan sen HeiaHeia-yhteisöön. Ota kaikki irti tästä mahdollisuudesta! Voit liittyä yhteisöön useammalla eri tavalla.  Tilin avaaminen on helppoa ja ilmaista.

Vinkki: jos sinulla on aikaisempi HeiaHeia-käyttäjätili muulla sähköpostilla kuin työsähköpostilla suosittelemme jatkamaan käyttöä tällä tilillä. Liittyminen tapahtuu tällöin seuraavasti:
- Varmista että olet kirjautuneena tilillesi puhelimen HeiaHeia-sovelluksella
- Tämän jälkeen hyväksy kutsu sähköpostista puhelimella
Näin toimimalla tili yhdistyy automaattisesti yrityksen HeiaHeia-yhteisöön.

Uudet käyttäjät

1. Saat liittymiskutsun sähköpostitse

Avaa kutsu -> jatka -> hyväksy kutsu.

Lisätietoa käyttäjätilin avaamisesta selaimella löydät täältä. Muita HeiaHeian perusominaisuuksista kertovia artikkeleita löytyy myös kohdasta HeiaHeian ilmaisversio.

Tervetuloa HeiaHeian käyttäjäksi!

2.  Sait kirjautumiskoodin työnantajaltasi tai organisaatioltasi.

- Avaa heiaheia.com and klikkaa Luo tili  -> anna nimesi, s-postiosoitteesi sekä kirjautumiskoodi. (Toinen vaihtoehto on syöttää selaimen osoitekenttään suoraan yrityksen HeiaHeia-sivun osoite:  heiaheia.com/yrityksen url  -> enter -> syötä koodi)

Lisätietoa käyttäjätilin avaamisesta selaimella löydät täältä. Muita HeiaHeian perusominaisuuksista kertovia artikkeleita löytyy myös kohdasta HeiaHeia ilmaisversio.

Jos tilin avaamisen yhteydessä sinua pyydetään valitsemaan oma tiimisi, kysy työntajaltasi mihin tiimiin liityt.

Tervetuloa HeiaHeian käyttäjäksi!

Ilmaisversiosta Pro-versioon

Jos olet jo ilmaisversion käyttäjä, voit helposti siirtyä Pro-versioon.

Liittyminen kirjautumiskoodilla:

Avaa HeiaHeia-tilisi ja klikkaa nimeäsi  -> valitse Asetukset.

Scrollaa alas kohtaan Jäsenyydet yhteisöissä -> syötä koodi ja klikkaa Liity

Jos tilin avaamisen yhteydessä sinua pyydetään valitsemaan oma tiimisi, kysy työntajaltasi / organisaatioltasi, mihin tiimiin liityt.

Bildschirmfoto 2021-01-14 um 17.36.40

Liittyminen sähköpostilla:

Mikäli sait liittymiskutsun sähköpostitse, avaa s-posti -> jatka -> hyväksy kutsu. Uusi tili avautuu sille sähköpostille, johon kutsu on tullut.

Vinkki: jos sinulla on aikaisempi HeiaHeia-käyttäjätili muulla sähköpostilla kuin työsähköpostilla, suosittelemme jatkamaan käyttöä tällä tilillä. Liittyminen tapahtuu tällöin seuraavasti:

• Varmista, että olet kirjautuneena tilillesi puhelimen HeiaHeia-sovelluksella
  • Tämän jälkeen hyväksy kutsu sähköpostista puhelimella

Näin toimimalla tili yhdistyy automaattisesti yrityksen HeiaHeia-yhteisöön

Pro-version käyttäjänä saat käyttöösi paljon uusia, hyödyllisiä ja hauskoja toiminnallisuuksia.

Tervetuloa Pro-version käyttäjäksi!