HeiaHeia Pro version käyttöönotto ja yhteisöön liittyminen (mobiili)

Opi miten liityt yhteisöön ja saat käyttöösi HeiaHeia Pro version tai miten siirryt ilmaisversion käyttäjästä Pro version käyttäjäksi.

Työpaikallesi tai organisaatiollesi on hankittu HeiaHeian hyvinvointipalvelu ja sinut on kutsuttu mukaan sen HeiaHeia-yhteisöön. Ota kaikki irti tästä mahdollisuudesta! Voit liittyä yhteisöön useammalla eri tavalla.  Pro versio -tilin avaaminen on helppoa ja ilmaista.

Avaamalla käyttäjätilin liityt samalla työpaikkasi tai organisaatiosi yhteisöön.

Mikäli työnantajasi tai organisaatiosi aloittaa haasteen tiimikisan muodossa, liityt samalla myös sinulle luotuun tiimiin, ks tarkemmin alla. Lisätietoa haasteista ja tiimeistä löydät myös täältä

Käyttäjätilin asetuksissa voit hallita tilisi yksityisyyttä sekä osallistumista haasteisiin ja kampanjoihin.

Uudet käyttäjät:

1. Saat liittymiskutsun sähköpostitse

- Avaa kutsu -> jatka -> hyväksy kutsu.

- Lataa ilmainen sovellus Apple iOS Storesta (iPhone) tai Google Play Storesta (Android).

Lisätietoa käyttäjätilin avaamisesta löydät täältä. Muita HeiaHeian perusominaisuuksista kertovia artikkeleita löytyy myös kohdasta HeiaHeia ilmaisversio.

Jos yhteisöön on perustettu tiimit, sähköpostikutsu ohjaa sinut automaattisesti oikeaan tiimiin. Jos et halua jakaa merkintöjäsi, voit osallistua tiimikisaan anonyymina. Lue lisää täältä

Tervetuloa HeiaHeian käyttäjäksi!

2. Sait kirjautumiskoodin työnantajaltasi tai organisaatioltasi.

- Lataa ilmainen sovellus Apple iOS Storesta (iPhone) tai Google Play Storesta (Android).

- Avaa sovellus -> valitse Luo tili  -> syötä kirjautumiskoodi -> Jatka

- Lisätietoa käyttäjätilin avaamisesta löydät täältä. Muita HeiaHeian perusominaisuuksista kertovia artikkeleita löytyy myös kohdasta HeiaHeia ilmaisversio.

- Jos tilin avaamisen yhteydessä sinua pyydetään valitsemaan oma tiimisi, kysy työntajaltasi mihin tiimiin liityt. Jos et halua jakaa merkintöjäsi, voit osallistua tiimikisaan anonyymina. Lue lisää täältä

Tervetuloa HeiaHeian käyttäjäksi!

Ilmaisversiosta Pro versioon:

Jos olet jo ilmaisversion käyttäjä, voit helposti siirtyä Pro versioon.

Liittyminen koodilla:

Avaa HeiaHeia-sovellus ja näpäytä Kaverit-symbolia  -> Liity koodilla -> syötä koodi  -> seuraava.

Jos tilin avaamisen yhteydessä sinua pyydetään valitsemaan oma tiimisi, kysy työntajaltasi mihin tiimiin liityt. Jos et halua jakaa merkintöjäsi, voit osallistua tiimikisaan anonyymina. Lue lisää täältä

Liittyminen sähköpostilla:

Mikäli sait liittymiskutsun sähköpostitse, avaa s-posti -> jatka -> hyväksy kutsu.

Huom! S-postiosoitteen tulee olla sama kuin osoite, jolla olet käyttänyt ilmaisversiota.  S-postiosoite on mahdollista vaihtaa HeiaHeiassa myöhemmin.

Jos yhteisöön on perustettu tiimit, sähköpostikutsu ohjaa sinut automaattisesti oikeaan tiimiin. Jos et halua jakaa merkintöjäsi, voit osallistua tiimikisaan anonyymina. Lue lisää täältä

Pro version käyttäjänä saat käyttöösi paljon uusia, hyödyllisiä ja hauskoja toiminnallisuuksia.

Tervetuloa Pro version käyttäjäksi!