Pääkäyttäjän omien aktiviteettien piilottaminen tilastoista

Miten poistat omat aktiviteettisi tilastoista ja raporteista niistä yhteisöistä, joihin et varsinaisesti kuulu, tai joissa olet vain pääkäyttäjän roolissa.

Jos kuulut yhteisöön pääkäyttäjänä ainoastaan hallinnollisessa roolissa, etkä halua, että omat suorituksesi näkyvät yhteisön tilastoissa tai raporteissa, voit helposti poistaa näkyvyytesi ko. yhteisön tilastoista.

Näyttökuva 2022-3-18 kello 9.07.11

Näin poistat itsesi tilastoista:

• Kirjaudu tunnuksillasi vanhaan adminiin täällä tai Admin-työkalujen kohdasta Vanha admin-näkymä.
  • Valitse yhteisö, josta haluat omat suorituksesi piilottaa.
  • Valitse Käyttäjien erikoisroolit ja Poista tilastoista.
  • Kirjoita nimesi hakukenttään ja klikkaa etsi.
  • Klikkaa vielä Exclude.