Etusivun kortin vaihtaminen (mobiili)

Valitse neljästä eri mittarista, minkä haluat näkyvän omalla etusivullasi. Omat tavoitteesi treeneissä, askeleissa, unen määrässä vai aktiivisuutesi vs. yleiset suositukset.

Voit valita HeiaHeian sovelluksen etusivun kortiksi itsellesi tärkeimmän! Valitse mieleisesi neljästä eri kortista.  Muut kolme korttia näkyvät aina Hyvinvointini-sivulla.

1. Viikon aktiivisuus -kortti

Tämän näkymän tarkoitus on seurata omaa aktiivisuuttasi verrattuna yleisimpiin terveellisten elintapojen suosituksiin.

2.  Treenitavoitteeni-kortti

Seuraa edistystäsi kohti omaa viikottaista treenitavoitettasi ja yritä täyttää palkki joka viikko.

3. Päiviä yli askeltavoitteen -kortti

Tämä näkymä auttaa seuraamaan askeltavoitteesi täyttymistä viikko- ja vuositasolla. Lisää itsellesi askeltavoite profiilisi asetuksissa ja yritä päästä yli tavoitteen joka päivä.

4. Öitä yli unitavoitteen -kortti

Seuraa unesi määrää viikoittain ja vuosittain. Määritä itsellesi unitavoite Asetuksissa  ja seuraa unen määrääsi tämän näkymän avulla.

Three new views

Valitse etusivun kortti käyttäjätilisi Asetuksista kohdasta Etusivun kortti. Vaihtoehtoisesti voit  napauttaa Hyvinvointini-sivulla haluamasi kortin kysymysmerkkiä -> Siirrä kortti etusivulle.

Aiheesta voit lukea lisää täällä:

- Viikon aktiivisuus

- Hyvinvointisivuni