Ensimmäinen viesti HeiaHeian käyttöönotosta

Ensimmäinen viesti henkilöstölle (copy paste). Huom. muista muokata [kohdat hakasulkeissa] vastaamaan teidän yhteisönne omaa suunnitelmaa.

Viestipohja:

Mitä jos kuntoilu onkin kivaa ja yöunet palauttavia? Arki aktiivista ja tehokasta?

Me päätimme tarjota kaikille uudistuneen HeiaHeia Pro -sovelluksen, jossa tulemme järjestämään innostavia haasteita, joita suorittamalla tämä on mahdollista!

HeiaHeia on tuhansien käyttäjien korkealle arvioima sovellus (4,4/5 tähteä).

Miten voit hyötyä HeiaHeiasta:

• löydä uusia tapoja oman hyvinvoinnin kehittämiseen pisteitä keräämällä
  • Opi uusia puolia muista ja tunne hyvinvointiyhteisön motivoiva vaikutus
  • Suorita innostavia haasteita ja ohjelmia, voit voittaa palkintoja

Ensimmäinen haaste alkaa [milloin]!

[Lisää lyhyt kuvaus haasteesta] esim. Pöyhi tyynysi ja varaa aikaa yöunille. Kaiva lenkkarit esille ja vaihda auto fillariin! Ensimmäisessä haasteessa keskitytään arjen hyvinvointitekoihin ”pieniä tekoja urotekojen sijaan”!

• [Lisää kuvaus mitä tavoitellaan] esim. kerää pisteitä ja saavuta tasoja
  • [Lisää kuvaus miten voi osallistua] esim. Pisteitä saa liikunnasta, unesta ja askeleista
  • [Lisää kuvaus jos palkintoja] esim. Palkinnot xx.xx. Saavutetun tason mukaan

Miten liityn mukaan?

[vaihtoehto 1:]

Saat kutsun sähköpostiin [päivämäärä]. Hyväksy kutsu ja luo oma tili.

[vaihtoehto 2:]

Ota sovellus käyttöön seuraavasti:

1. Lataa HeiaHeia-sovellus kännykkään. Löydät sen sovelluskaupasta hakusanalla "HeiaHeia".
  2. Valitse "Luo tili" ja syötä koodi: [täydennä yhteisönne koodi]
  3. [jos tiimit käytössä] Valitse vielä oma tiimi listasta

Mikäli sinulla on jo HeiaHeian ilmaisversiossa tili voit lukea täältä ohjeet sen liittämiseksi Pro-versioon.

Useimmin kysyttyjä kysymyksiä "FAQ"

Voinko yhdistää sykemittarin? HeiaHeia tukee yleisimpiä älylaitteita ja osaa hakea tietoa myös puhelimen terveys-sovelluksesta. Lue tarkemmat tiedot tietojen hakemisesta täältä.

Mitä tietoja voin seurata HeiaHeiassa: Liikunta, unimäärät ja askelmäärät on asioita, joita käyttäjämme seuraavat tyypillisesti jatkuvasti. Näistä saat myös pisteitä ja voit ansaita uusia tasoja. Lisäksi voit muodostaa terveellisiä tapoja muista hyvinvoinnin osa-alueista (tapahaasteet, ohjelmat ja hyvinvointiteot). HeiaHeiassa on yli 600 erilaista aktiviteettia hyötyliikunnasta triathloniin.

Voinko osallistua ilman sykemittaria? Voit osallistua kirjaamalla sovellukset HeiaHeia-palvelussa. Voit myös mitata askeleita kännykällä, joten älylaitteen omistaminen ei ole vaatimus mukaan lähtemiseen.

Miksi toisin omat tietoni HeiaHeiaan? HeiaHeia antaa sinulle arvokasta palautetta oman datasi perusteella. Oletko täyttänyt liikuntasuosituksen? Oletko levännyt tarpeeksi? Suorituksillasi osallistut myös helposti inspiroiviin haasteisiin ja voit voittaa palkintoja.

Mistä saan tukea teknisiin ongelmiin? tukea saa osoitteesta: support.heiaheia.com/fi

Miten jakaminen toimii? Jokainen voi itse määrittää omien suoritteiden näkymisen muille. Voit lisätä muita yhteisön jäseniä HeiaHeia-kaveriksi, jonka jälkeen he näkevät kirjauksesi, jotka eivät ole yksityisiä. Palvelussa voit myös määritellä haluatko osallistua työnantajan yksilöllisiin haasteisiin “palkitsemisohjelmat”, vai olla mukana vain yhteenvedetyissä tilastoissa. Täältä voit lukea lisää yksityisyydestä.

Voinko osallistua jakamatta suorituksia? Kyllä voit, sinä päätät.

Antaako HeiaHeia ohjeita liikkumiseen, tai tapojen muuttamiseen? Käytettävissäsi on satoja erilaisia ammattilaisten laatimia sisältöjä oman hyvinvoinnin edistämiseen teemoista: Keho, Mieli ja Parempi työpäivä.

Kuka omistaa datasi? Sinä omistat itse oman datasi ja voit poistaa ne HeiaHeia-palvelusta milloin tahansa.

Mitä käy datalleni jos työnantaja päättää palvelun? Voit jatkaa oman hyvinvoinnin seuraamista HeiaHeian ilmaisversiossa ja näin hienot saavutukset on mahdollista pitää, vaikka Pro-version käyttöoikeus lakkaisi.