Huawein laitteiden yhdistäminen HeiaHeiaan

Huawein laitteet on mahdollista yhdistää HeiaHeiaan puhelimen terveyssovelluksen kautta. Lue tästä artikkelista, miten se onnistuu.

HeiaHeiaa ei voi suoraan yhdistää Huawein laitteisiin, mutta mikäli tiedot siirtyvät Huawei-laitteestasi Huawei Health -sovellukseen ja se puolestaan on yhdistettävissä iPhonessa Apple Health -sovellukseen tai Android puhelimessa Google Fitiin, voit sitä kautta tuoda tiedot myös HeiaHeiaan.

iPhone:

• Jos et vielä ole ladannut Huawei Health -sovellusta, aloita lataamalla kyseinen sovellus App Storesta.
  • Kun avaat sovelluksen ensimmäisen kerran, Huawei Healthiin avautuu sivu, josta voit suoraan yhdistää terveyssovelluksen Huawei Healthin kanssa: Valitse synkronoitavat kategoriat ja yhdistä kohdasta "Salli". Näin tiedot siirtyvät Huawein Healthistä puhelimesi Apple Health -terveyssovellukseen. Jos et ole yhdistänyt heti sovelluksen ensimmäisellä avauskerralla, löydät nämä tiedot myöhemmin kohdasta HealthKit.
  • Seuraavaksi yhdistetään vielä Apple Health -terveyssovellus HeiaHeian kanssa. Katso ohjeet tästä.
  • Nyt yhteys on muodostettu ja voit halutessasi tarkistaa sen puhelimesi asetuksista. Scrollaa asetuksissa alas päin kohtaan Terveys -> Tietojen käyttö ja laitteet -> apit. Listalla pitäisi nyt näkyä HUAWEI Health.
  • Synkronoi Huawei-laitteesi Huawei Health-sovellukseen. Tietojen tulisi jonkin ajan kuluessa siirtyä HeiaHeiaan.

IMG_61FE17CD133F-1

Android-puhelimet:

• Aloita yhdistämällä HeiaHeia Google Fitin kanssa. Katso ohjeet täältä. Jos puhelimessasi ei vielä ole Google Fit- sovellusta, lataa se ensin Google Play -sovelluskaupasta, avaa käyttäjätili ja yhdistä sen jälkeen.
  • Seuraavaksi yhdistä Huawei Health ja Google Fit keskenään:
    1.  Valitse Huawei Healthistä kohta "Minä" ja sen jälkeen "Asetukset".
    2.  Jatka valitsemalla asetuksista "Tietojen jakaminen" ja "Google Fit".
    3.  Napauta sivun alalaidassa kohtaa "Linkki". Täältä pääset valitsemaan tilisi. Sähköpostiosoitteen tulisi olla sama kuin Google Fit -käyttäjätilisi s-postiosoite.
    4.  Nyt Huawei Health ja Google Fit ovat yhdistettynä. Yhteys on muodostettu, jos sivun alalaidassa näkyy nyt linkin sijaan kohta, josta yhteyden voi purkaa.
  • Synkronoi Huawei-laitteesi Huawei Health -sovellukseen. Tietojen tulisi siirtyä jonkin ajan kuluessa HeiaHeiaan.