1. Tukisivu
  2. Käyttäjille
  3. Älylaitteet ja terveyssovellukset

Huawein laitteiden yhdistäminen HeiaHeiaan

Huawein laitteita on tällä hetkellä mahdollista yhdistää vain Huawein hyväksymiin palveluihin.

Huawei Health -sovelluksesta voi siirtää tietoja ainoastaan tiettyihin, Huawein hyväksymiin palveluihin. Tällaisia ovat esim. Strava, Adidas Running tai Komoot, ja siksi Huawein laitteita voi yhdistää  HeiaHeiaan ainoastaan näiden sovellusten kautta, mikäli ne puolestaan voi yhdistää Google Fitiin tai Apple health -terveyssovellukseen. Virheiden mahdollisuus valitettavasti kasvaa, mutta voit siis kokeilla yhdistää esimerkiksi seuraavaa polkua pitkin: Huawei -> esim. Strava -> Google fit tai Apple Health -> HeiaHeia.